opmaak
tekst bewerken


Reken af

tekst bewerken
tekst bewerken


tekst bewerken


Reken af

tekst bewerken

 

 

tekst bewerken


Unieke cursus van Ab Flipse

 

De afgelopen 2 jaar zie je mij regelmatig in de media als het gaat om financiële of maatschappelijk zaken. Als opiniemaker deel ik mijn mening en ontvang ik veel vragen van mensen die diepgaander financieel advies willen. Om in de behoefte aan informatie te voorzien heb ik deze online training gemaakt.

 

Alle informatie die ik deel is gebaseerd op eigen onderzoek van door mij verkregen informatie en na grondige analyse. Mijn kapitaal bestaat uit stukjes waardevolle informatie over de toekomst van de economie en ons financiële stelsel, die ik combineer met mijn visie, mening en ruim 35 jaar ervaring. Dat ‘kapitaal’ deel ik met mensen die daarvoor belangstelling hebben.

 

Mijn tips hebben de bedoeling je vrijheid, veiligheid en vermogen te beschermen en je soevereiniteit te behouden.

tekst bewerken


 

 

Benieuwd naar mijn visie en tips?

Koop nu deze online basistraining voor € 195,- inclusief BTW

Klik op de knop hieronder om te kopen.

 

 

tekst bewerken


Reken af

tekst bewerken

 

 

Veel van de informatie uit deze training vind je niet in de media

Je hebt 180 dagen toegang en kunt de video's zo vaak bekijken als je wilt!

 

 

tekst bewerken


© Ab Flipse Academy - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring academy - Disclaimer - Privacyverklaring platform